Calculator Indicatori Financiari

Descoperă ce spun cifrele despre afacerea ta! Află ce trebuie să faci înainte să fie prea târziu! Un instrument pe care ti-l oferim gratuit pentru ca tu să ai acces oricând, de oriunde şi de câte ori vrei la aplicaţia noastră de calcul indicatori financiari. Nu este nevoie sa te înregistrezi! De ce gratuit? Pentru că ne dorim ca şi antreprenorii români să capete obiceiul sănătos de a urmări între rezultatele afacerii lor mai mult decât profitul la final de an sau cash-ul acumulat în caserie sau la bancă.

La ce te va ajuta aplicaţia noastră:

Îţi vei putea trece cifrele anuale, trimestriale sau lunare prin cei 12 indicatori incluşi în aplicaţie. Vei afla dacă afacerea ta se dezvoltă în mod sănătos şi când e nevoie de corecţii pentru a o pune pe traseul dorit de tine.

Fiecare indicator cuprins în raport îţi va fi explicat şi interpretat astfel încât tu să înţelegi semnificaţia valorii obţinute.

Pentru ca aceşti indicatori să fie relevanţi pentru tine, utilizează aplicaţia cu cifrele anuale, trimestriale şi lunare. Vei vedea astfel trendul în care afacerea ta s-a aşezat şi cât de bun sau de periculos este acest trend pe termen lung pentru tine!

Vei putea descărca rapoartele generate şi le vei putea utiliza în planificarea şi controlul activităţii afacerii tale! Vei vedea cum te afectează sezonalitatea şi cum poţi reduce efectele acesteia în planificarea activităţii pentru perioadele următoare.

La datele tale numai tu vei avea acces! Odată generat raportul cifrele introduse de tine în aplicaţie se vor şterge.

Îţi poţi compara rezultatele cu cele ale concurenţilor tăi! Poţi utiliza aplicaţia pentru a calcula o marte parte din indicatori cu datele financiare ale concurenţei! Datele de bilanţ sunt publice! Tot ce ai de facut este să intri pe site-ul Ministerului de Finanţe ( https://www.mfinante.ro/agenticod.html?pagina=domenii ) şi să introduci codul fiscal al fiecărei firme concurente. Vei avea acces la datele de bilanţ pe ultimii 6 ani de activitate.

Cum funcţionează:

3-5 min Introdu datele financiare ale afacerii tale
Instant  Click pe butonul Generează Raport şi descoperă rezultatele
Instant Descarcă Raport

Condiţii de utilizare:

- Valorile indicatorilor economico-financiari pot varia semnificativ de la o industrie la alta. - Valorile indicatorilor economico-financiari au relevanţă pentru utilizatorul raportului prin compararea acestora cu valorile altor perioade similare (ani, trimestre, luni) şi prin compararea acestora cu valorile obţinute de concurenţa de nivel similar din industria de profil în care activează firma.

- Rezultatele din trecut nu sunt o garanţie pentru obţinerea aceloraşi rezultate şi în viitor!